Kort feitje

 

Angelique is in een creatieve spiraal gekomen die sneller en sneller gaat.

Angelique's passie inzicht.

 

Te jong om geboren te worden, maar het moest toch. Mijn dochter kwam met 25 weken te wereld omdat zowel haar als mijn leven aan een zijden draadje hingen. Een week daarvoor was ik met het HELLP-Syndroom (een ernstige vorm van zwangerschapsvergiftiging) opgenomen op de intensive care. Mijn lichaam was uitgeput. Ik kon geen normale zin meer zeggen, de woorden kwamen door elkaar mijn mond uit. Mijn energie-level was bijna nul. Ik functioneerde na de keizersnede op de wilskracht er te zijn voor mijn dochter.

 

Amber heeft een half jaar in het ziekenhuis gelegen. Een tijd van stress, ups en downs. Veel gezien wat je niet wil zien. Na een half jaar op en neer naar ziekenhuizen mocht Amber naar huis. Wonder boven wonder was ze helemaal gezond. Er volgden nog veel onderzoeken, ziekenhuisbezoeken en revalidatie voor Amber. Pas na twee jaar nam dat af en begon het ’normale’ leven. Mijn dappere partner was ondanks alles ‘die hard’ door blijven werken. Maar dat was financieel niet genoeg om normaal van te leven, aangezien we ook al jaren probeerden een tweede huis te verkopen.

 

Maar wat kon ik nog?

Geestelijk en lichamelijk was ik een totaal ander mens geworden.
Ik was een carrière tijger die 40 tot 60 uur werkte. Storemanager in kledingwinkels in heel Zuid-Nederland als andere managers ziek waren. Ik kon onbekende winkels aansturen met 20 man onbekend personeel, met een gevoel van ‘tjakka!’. Het team draaide een topomzet met veel drive en plezier. ‘En passant’ loste ik nog wat langlopende problemen op.

 

Wendy hielp me weer op weg. Door gesprekken en handvaten kwam ik erachter wie ik nu ben. Waar mijn passies nu liggen, waar ik blij van word en waar mijn kracht ligt. Terug naar de basis. Ik kijk totaal anders tegen de wereld aan dan voor de geboorte van Amber. Ik wil geen carrière meer die draait om steeds meer geld verdienen. Ik wil mijn creativiteit ruimte geven.

 

 

 

Kort feitje

 

Angelique

staat op

het punt om

van haar hobby

haar werk te maken.

Meer energie!

 

We besloten eerst te werken aan de opbouw van mijn energie. Ik startte als vrijwilliger: twee uur in de week bij beginnend dementerende ouderen. Dat was geestelijk en lichamelijk een hele opgave. Ook confronterend dat dit echt de limiet was van wat ik aan kon. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met ouderen. Toen was dat hetzelfde als mijn eigen tempo en geestelijke kunnen, achteraf een rare gewaarwording.

 

Naarmate de tijd vorderde sliep ik minder overdag en kreeg ik ook weer geestelijke energie. Mijn zelfvertrouwen groeide. De volgende stap was een invalbaan als bloembindster hier in het dorp. Ook hierdoor nam mijn energie toe.

 

Door Wendy kwam ik erachter hoe creatief ik eigenlijk ben. Ik wist het wel, maar besefte niet hoe gelukkig ik daar ook van werd. Wendy heeft mij echt gehoord en gezien. Ze trok mij over de drempel om een site te maken en in te toekomst misschien een eigen bedrijf te starten. Al mijn creatieve uitspattingen zet ik nu op mijn site. Ik ben in een creatieve spiraal beland die voorzichtig begon voor vrienden en familie, maar steeds sneller gaat. Mijn energielevel is weer als vanouds en ik heb ideeën te over. Ik sta nu op het punt om van mijn hobby mijn werk te maken! Hoeveel passie en plezier kun je hebben. En het vrijwilligers werk blijf ik doen.

 

 

 

Meer trots!

Klik hieronder voor meer referentieverhalen

over Loopbaanadvies Venlo en haar cliënten:

Anne's

toekomst inzicht.

 

Na 730 dagen, 10 uren, 98 minuten en 24 seconden kan ik nu zeggen.. ik heb mijn leven weer in eigen hand, ik vind het leven weer leuk en dat voelt fantastisch!!

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Ben's

ambties inzicht.

 

Ik heb twee jaar hard moeten

knokken om mezelf weer terug te vinden...