Klik hieronder voor meer referentieverhalen

over Loopbaanadvies Venlo en haar cliënten:

Angelique's

passie inzicht.

 

Te jong om geboren te worden, maar het moest toch. Mijn dochter kwam

met 25 weken te wereld omdat zowel haar als mijn leven aan een zijden draadje hingen...

Terug naar home

Mark's

energie inzicht.

 

Ik ben een highly sensitive person.
‘Een wat?’ zul je je afvragen.
En precies dat is mijn probleem...

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Een jaar later.

 

Inmiddels werk ik alweer een jaar voor NS Retail, als Unitleider van Julia´s Nijmegen. Het is voor mij in alle opzichten een ideale baan. Ik werk in de horeca, wat altijd mijn passie is geweest. In mijn functie stuur ik het team aan, een uitdaging die me veel kansen biedt mezelf verder te ontwikkelen. Ik werk voor een bedrijf dat volop kansen biedt voor de toekomst  en waar ik het ontzettend goed naar mijn zin heb. Ik kan me geen baan bedenken waarin ik nu beter op mijn plaats zou zijn!

 

Wendy wist me aan te moedigen als ik het even niet meer zag zitten, gaf me inspiratie en vertrouwen en haar enthousiasme is ronduit aanstekelijk! Haar persoonlijke, informele maar toch zeer professionele begeleiding is voor mij enorm waardevol geweest.

 

Annemarie's inspiratie inzicht.

 

Pfff… ik zat er goed doorheen: ik had een zware tijd achter de rug waarin ik onder andere mijn baan was kwijtgeraakt. Ik had ruim 4 jaar gewerkt bij dat bedrijf en had geen idee hoe ik opnieuw een loopbaan uit moest gaan stippelen en wat de toekomst moest brengen.

 

Onzekere toekomst

Niet bepaald het makkelijkste uitgangspunt voor het eerste gesprek met Wendy, dat heel fijn bij mij thuis plaats vond. Tot mijn verrassing wist Wendy me binnen een uur al te inspireren met haar enthousiasme en daagde ze me uit verder te kijken dan de mogelijkheden vanuit mijn studierichting.

 

In de gesprekken die volgden, hebben we uitgebreid de mogelijkheden bekeken om een eigen bedrijfje op te starten. Ik had nooit gedacht dat het realistisch was van mijn hobby mijn werk te maken, maar Wendy wist me te overtuigen van mijn creatieve talent en ook mijn commerciële en zakelijke vaardigheden. Uitgebreid hebben we allerlei opties besproken en gaandeweg kwam ik steeds verder uit het `dal` waar ik in had gezeten. Het vertrouwen wat Wendy had in mij, gaf mij het zelfvertrouwen wat ik nodig had.

 

Uiteindelijk bleek de inkomens-onzekerheid voor mij de doorslag te geven en ben ik toch op zoek gegaan naar een baan in loondienst. Ook hierin kwam Wendy steeds weer met opties die ik zelf niet voor mogelijk hield

en benadrukte ze juist alle kennis en vaardigheden die ik reeds had opgedaan in eerdere functies. Hierdoor had ik het zelfvertrouwen te reageren op de meest uiteenlopende vacatures en binnen korte tijd werd ik door een aantal bedrijven uitgenodigd om te komen solliciteren.

 

 

Verwondering

 

Nooit gedacht dat het realistisch is om van mijn hobby mijn werk te maken.

 

Yes!

 

In alle opzichten de ideale baan!

Meer trots!