Ben:

 

Blijf vechten voor je passie!

Ben's ambities inzicht.

 

Ik heb 2 jaar hard moeten knokken om mezelf weer te vinden.

Na 12 jaar gewerkt te hebben bij hetzelfde bedrijf verloor ik in 2010 mijn baan. Ik hab me altijd 100% ingezet voor dit bedrijf. Maar door omstandigheden werd er 110% gevraagd. Dit hield ik een periode vol totdat ik lichamelijke klachten kreeg. Deze uitten zich in epilepsieaanvallen. Uit onderzoek bleek dat er geen sprake was van epilepsie maar dat deze aanvallen getriggerd werden door een burn-out. Ik moest het rustiger aan gaan doen wat zijn consequenties had op de uitvoering van mijn werk. Dit leidde uiteindelijk tot een arbeidsconflict en beëindiging van mijn arbeidscontract.

 

Ik was mijn baan kwijt, maar ook mezelf en besloot hiervoor begeleiding te zoeken. Na bijna 2 jaar en veel therapie voelde ik me weer goed, waren er geen aanvallen meer en minder stress.  En wat dan nu? Ik wilde verder maar wist niet hoe, totdat ik hoorde over een re-integratietraject.

 

Ik ben door het UWV met een aantal verschillende re-integratiebedrijven in contact gebracht. Bij Wendy was er direct een klik, ik voelde me echt begrepen. We hebben gesproken over mogelijkheden op de arbeidsmarkt die aansluiten bij mijn passie en levenservaring.

 

Sport is altijd al mijn passie geweest, het heeft mij sterk gemaakt en zelfrespect gegeven. Daarnaast heeft het mij veel vertrouwen gegeven in wie ik ben en respect naar anderen toe. Het geeft me ontspanning en kracht. Als ik op mijn 16e niet begonnen was met de vechtsport Kempo dan zou ik niet zo veel zelfvertrouwen hebben, agressiever zijn, minder behulpzaam zijn en minder verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Het heeft me niet voor een arbeidsconflict kunnen behoeden, maar me wel geholpen het een plek te geven.

 

Klik hieronder voor meer referentieverhalen

over Loopbaanadvies Venlo en haar cliënten:

Annemarie's

inspiratie inzicht.

 

Pfff… ik zat er goed doorheen:

ik had een zware tijd achter de rug waarin ik onder andere mijn baan

was kwijtgeraakt...

Meer trots!

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

 

Ben's motto:

 

Sporten is therapie,

het werkt bevrijdend.

Inspirator en motivator

 

Ik wilde graag mijn opties verkennen om als coach te mogen werken met jongeren met drugs-, alcohol- en andere psychische problemen. Door middel van mijn vrijwilligerswerk ben ik al geruime tijd werkzaam met deze doelgroep. Dit gaat mij van nature gemakkelijk af.

Graag zou ik deze jongeren willen laten inzien dat je door sporten, bijvoorbeeld via vechtsport, je emoties en gevoelens kunt uiten. Vechtsport is meer dan alleen maar vechten in de ring, het is een manier van leven. Het doel achter de sport is de kracht in jezelf te vinden en beheersing over je lichaam en geest.

 

Wendy zet zich volledig in om jouw doelstelling te bereiken. Het is fijn om iemand zoals Wendy achter je te hebben staan, die je begrijpt en motiveert om de baan te vinden die bij je past.

 

En nu rest nog de laatste stap van vrijwilligerswerk naar betaald werk.

Anne's

toekomst inzicht.

 

Na 730 dagen, 10 uren, 98 minuten en 24 seconden kan ik nu zeggen.. ik heb mijn leven weer in eigen hand, ik vind het leven weer leuk en dat voelt fantastisch!!

Meer trots!