Loopbaanadvies.

 

Loopbaanadvies Venlo gaat uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten. Door juist deze kwaliteiten op de juiste manier in te zetten, helpen wij je om je eigen kansen te creëren en te benutten. Wanneer je vastloopt in je huidige werk, geven wij je via loopbaanadvies de inzichten waar je naar op zoek bent. Een goede oriëntatie staat voorop bij de invulling van jouw loopbaantraject. Natuurijk is onze hulp ook in te zetten als je een medewerker hebt die een extra steuntje in de rug kan gebruiken.

 

Een loopbaantraject dat bij jou past

De loopbaanbegeleiding bestaat dan ook voor het grootste deel uit loopbaanoriëntatie. Hierbij onderzoeken we uitgebreid vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Met behulp van diverse persoonlijkheidstesten geven wij inzicht in je kwaliteiten en valkuilen, je motivatoren, je loopbaanankers en je drijfveren. Hiermee leggen we de basis voor de verdere coachingsgesprekken. Stap voor stap op weg naar het einddoel. Door jouw kwaliteiten op de juiste manier in te zetten, creëren we kansen en halen we het optimale uit jouw loopbaantraject.

 

Haal het maximale eruit door dicht bij jezelf te blijven

Ieder mens is uniek, elk loopbaantraject wordt dan ook aangepast op jouw wensen en behoeften. Wat is jouw einddoel? Waar wil jij naartoe werken? Wij zijn ervan overtuigd dat je het maximale uit jezelf haalt door dicht bij jezelf te blijven.

 

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor jou en welke baan

het beste bij je past?

Neem contact met ons op en krijg je talent inzicht.

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Wat wil ik?

 Jouw talenten en sterke kanten benadrukken en samen toewerken naar een vastgesteld doel. Inzicht, zelfvertrouwen en vertrouwen.

Maatwerkplaats.

 

Onze maatwerkplaats is een werkervaringsplek die jou de mogelijkheid geeft om ervaring op

te doen in een vertrouwde werk-omgeving. We kijken welke werk-zaamheden het beste bij jou passen.

Studie-

beroepskeuze.

 

Als scholier kom je vragen tegen zoals: “Welke studie past bij mij?” en “Welk beroep past bij mij?”. Wij helpen je om de antwoorden te vinden met een studiekeuzeonderzoek.

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Re-integratie.

 

Een re-integratietraject, afgestemd op jouw mogelijkheden, om een baan te vinden die bij je past of om je stap voor stap te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.

Meer diensten: