Maatwerkplaats.

 

Loop je vast binnen je huidige werk? Heb je moeite met communiceren op de werkvloer? Heb je een conflict met je werkgever? Of wil je praktijkervaring opdoen? Er zijn verschillende redenen waarom hulp nodig is bij het vinden van een baan die bij je past. Soms is het nodig om ervaring op te doen voordat je terug het werkveld ingaat. Onze maatwerkplaats is een werkervaringsplek die jou deze mogelijkheid biedt. Je gaat aan de slag met verschillende materialen, zoals hout, metaal en leer en een variëteit aan technieken en bewerkingen.

 

Ervaring binnen een vertrouwde werkomgeving

Onze werkervaringsplek geeft jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in een vertrouwde werkomgeving. We kijken welke werkzaamheden het beste bij jou passen. Op deze manier brengen we jouw vaardigheden en kwaliteiten in beeld. Zo stemmen we het traject op jou af. Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen, het nemen van verantwoordelijkheid en het nakomen van afspraken, om zo jouw werknemersvaardigheden te ontwikkelen.

 

Tot de laatste stap

Het doel van het traject en de maatwerkplaats is het vinden van de baan die bij jou past. Eerst doe je ervaring op binnen onze werkervaringsplek. Daarna leggen we samen contacten met potentiële werkgevers. Door meeloopdagen breng je jouw ervaring in de praktijk. In het begin blijven we je coachen, zodat je uiteindelijk helemaal zelfstandig aan de slag kunt.

 

Wil jij ervaring opdoen in een vertrouwde werkomgeving met de begeleiding die jij nodig hebt?

Neem contact met ons op en krijg je ambities inzicht.

 

Werknemers-

vaardigheden ontwikkelen in een vertrouwde werkomgeving.

Paul Brauckmann

Jobcoach

 Jouw talenten en sterke kanten benadrukken en samen toewerken naar een vastgesteld doel. Inzicht, zelfvertrouwen en vertrouwen.

Studie-

beroepskeuze.

 

Als scholier kom je vragen tegen zoals: “Welke studie past bij mij?” en “Welk beroep past bij mij?”. Wij helpen je om de antwoorden te vinden met een studiekeuzeonderzoek.

Loopbaanadvies.

 

Wij beantwoorden jouw vragen:

Wie ben ik?, Wat wil ik?, Wat kan ik? We gaan uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Het loopbaantraject wordt afgestemd op jouw talenten en kwaliteiten.

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Re-integratie.

 

Een re-integratietraject, afgestemd op jouw mogelijkheden, om een baan te vinden die bij je past of om je stap voor stap te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.

Meer diensten: