Loopbaanadvies.

 

Wij beantwoorden jouw vragen:

Wie ben ik?, Wat wil ik?, Wat kan ik? We gaan uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Het loopbaantraject wordt afgestemd

op jouw talenten en kwaliteiten.

Studie-

beroepskeuze.

 

Als scholier kom je vragen tegen zoals: “Welke studie past bij mij?” en “Welk beroep past bij mij?”. Wij helpen je om de antwoorden te vinden met een studiekeuzeonderzoek.

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Ga direct naar

Je nieuwe

kansen inzicht!

Outplacement.

 

Moet je gedwongen vertrekken op het werk? Vindt er een reorganisatie plaats waardoor je geen werk meer hebt? Heb je een onoplosbaar arbeidsconflict met je werkgever? Kom je in aanmerking voor een outplacement traject, dan ben je nog in dienst bij je huidige werkgever maar krijg je de tijd om op zoek te gaan naar een andere baan.

Wij begeleiden jou tijdens dit outplacement traject en zoeken samen

naar de baan die voor jou is weggelegd.

 

Jouw mogelijkheden staan voorop in ons outplacement traject

De werkwijze van ons outplacement traject is hetzelfde als bij ons

re-integratietraject. Deze loopbaanoriëntatie richt zich op jouw mogelijkheden. De volgende vragen staan centraal: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Elk traject is afgestemd op jouw behoefte en daardoor uniek. We zoeken samen naar de baan die bij jou past.

 

We zetten iedere stap samen

Wil jij de stap maken naar zelfstandig ondernemerschap? We begeleiden je van begin tot eind wanneer je als ondernemer of ZZP-er aan de slag wilt gaan. Het samen opstellen van een ondernemersplan is hierbij een goede eerste stap.

 

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen begeleiden?

Neem contact met ons op en krijg je energie inzicht.

Re-integratie.

 

Een re-integratietraject, afgestemd op jouw mogelijkheden, om een baan te vinden die bij je past of om je stap voor stap te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.