Foto van ex-cliënt aan het werk.

Re-integratie.

 

Ben je langdurig werkeloos door de economische crisis? Kun je vanwege een arbeidshandicap je beroep niet meer uitoefenen? Sta je aan het begin van je loopbaan en heb je vanwege een Wajong status hulp nodig bij het vinden van de baan die bij je past? Er zijn verschillende redenen waarom hulp mogelijk is bij re-integratie in de arbeidsmarkt. Loopbaanadvies Venlo biedt begeleiding in de vorm van een Individuele Re-integratie Overeenkomst aan, ook wel IRO genoemd. Vaak heb je recht op een IRO vanuit een ZW, WAO, WIA, of Wajong uitkering.

 

Alles om je voor te bereiden op jouw nieuwe baan

Via een re-integratietraject gaan we samen aan de slag om voor jou een baan te vinden die bij je past. We geven je de inzichten die je nodig hebt. Het re-integratietraject bestaat voor een groot deel uit loopbaanoriëntatie. Hierbij staan de volgende vragen centraal: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Geen enkel traject is hetzelfde omdat we het afstemmen op jouw behoefte. Elk traject is uniek.

 

Re-integratie van begin tot eind

Door een netwerk op te bouwen binnen je omgeving ben je de vacatures voor. We staan voor je klaar bij het maken van een sollicitatiebrief en cv. Tevens coachen we je ter voorbereiding op je sollicitatiegesprekken. Heb je de baan gevonden die bij jou past? Vanzelfsprekend houden we contact om de voortgang te bespreken, zo helpen we jou als dat nodig is.

 

Stap voor stap naar zelfstandig ondernemerschap

Begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap behoort ook tot de mogelijkheden. Als je graag als ondernemer of ZZP-er aan de slag wilt, dan begeleiden wij je hierin stap voor stap. Het samen opstellen van een ondernemersplan is een goede eerste stap voor jouw re-integratie.

 

Ook bij re-integratie tweede spoor en outplacement staan wij voor je klaar en gaan we samen met jou op zoek naar een passende baan.

 

Heb jij hulp nodig bij het vinden van een baan die bij je past?

Neem contact met ons op en krijg je inspiratie inzicht.

Dankzij Wendy heb ik mezelf weer terug-

gevonden.

Angelique van der Oest

Voormalig cliënte

 Jouw talenten en sterke kanten benadrukken en samen toewerken naar een vastgesteld doel. Inzicht, zelfvertrouwen en vertrouwen.

Loopbaanadvies.

 

Wij beantwoorden jouw vragen:

Wie ben ik?, Wat wil ik?, Wat kan ik? We gaan uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Het loopbaantraject wordt afgestemd

op jouw talenten en kwaliteiten.

Maatwerkplaats.

 

Onze maatwerkplaats is een werkervaringsplek die jou de mogelijkheid geeft om ervaring op

te doen in een vertrouwde werk-omgeving. We kijken welke werk-zaamheden het beste bij jou passen.

Studie-

beroepskeuze.

 

Als scholier kom je vragen tegen zoals: “Welke studie past bij mij?” en “Welk beroep past bij mij?”. Wij helpen je om de antwoorden te vinden met een studiekeuzeonderzoek.

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Meer diensten: