Studie- en beroepskeuze.

 

Als scholier maak je al vroeg keuzes die zeer bepalend zijn voor je toekomst. Je komt vragen tegen zoals: welke studie past bij mij en welk beroep past bij mij? Of je komt er als student achter dat je huidige studie niet bij je past. Onze studiekeuzeonderzoek en persoonlijke begeleiding bieden een uitkomst. Zo ontplooi je jezelf tijdens een vervolg- of

beroepsopleiding die bij je past.

 

Samen kijken we wat het beste bij jou past

Wij helpen ouders en jongeren bij deze uitdagende keuze met onze studiekeuzeonderzoek en persoonlijke begeleiding. Samen kijken we wat het beste bij jou past. Ons loopbaanonderzoek helpt bij het verkrijgen van inzicht in jouw capaciteiten, interesses en persoonlijke eigenschappen. Deze inzichten helpen je om een betere keuze te maken voor een vervolg- of beroepsopleiding. Het doel is dat je na afronding van het loopbaanonderzoek concreet weet wat de voor jou meest geschikte mogelijkheden zijn qua opleiding en beroep.

 

Wil je meer weten over onze persoonlijke aanpak en
studiekeuze-onderzoek?

Neem contact met ons op en krijg je toekomst inzicht.

 

Ik wil niet weten wat ik later word. Ik wil weten wie ik nu ben.

Ankie Peeters

Studente Kunstacademie

 Jouw talenten en sterke kanten benadrukken en samen toewerken naar een vastgesteld doel. Inzicht, zelfvertrouwen en vertrouwen.

Maatwerkplaats.

 

Onze maatwerkplaats is een werkervaringsplek die jou de mogelijkheid geeft om ervaring op

te doen in een vertrouwde werk-omgeving. We kijken welke werk-zaamheden het beste bij jou passen.

Loopbaanadvies.

 

Wij beantwoorden jouw vragen:

Wie ben ik?, Wat wil ik?, Wat kan ik? We gaan uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Het loopbaantraject wordt afgestemd op jouw talenten en kwaliteiten.

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Re-integratie.

 

Een re-integratietraject, afgestemd op jouw mogelijkheden, om een baan te vinden die bij je past of om je stap voor stap te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.

Meer diensten: