Loopbaanadvies.

 

Wij beantwoorden jouw vragen:

Wie ben ik?, Wat wil ik?, Wat kan ik? We gaan uit van je mogelijkheden en niet van je beperkingen. Het loopbaantraject wordt afgestemd

op jouw talenten en kwaliteiten.

Studie-

beroepskeuze.

 

Als scholier kom je vragen tegen zoals: “Welke studie past bij mij?” en “Welk beroep past bij mij?”. Wij helpen je om de antwoorden te vinden met een studiekeuzeonderzoek.

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

Ga direct naar

Re-integratie.

 

Een re-integratietraject, afgestemd op jouw mogelijkheden, om een baan te vinden die bij je past of om je stap voor stap te begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.

Tweede spoor.

 

Dreig je je werk te verliezen? Ben je langdurig uitgeschakeld door ziekte? Het is mogelijk dat je door bepaalde omstandigheden niet meer aan de slag kunt bij je huidige werkgever. Dit is een van de redenen waarbij hulp mogelijk is voor re-integratie in de arbeidsmarkt. Je huidige werkgever is dan verplicht om op zoek te gaan naar een nieuwe passende baan voor jou via een re-integratie tweede spoor traject.

 

Samen aan de slag binnen re-integratie tweede spoor

Vaak besteedt een werkgever dit uit. We gaan samen met jou aan de slag om een baan te vinden die bij jou past. Bij re-integratie tweede spoor gaan we hetzelfde te werk als binnen ons re-integratietraject. Het traject bestaat voor een groot deel uit loopbaanoriëntatie. We kijken naar jouw mogelijkheden en bespreken de volgende vragen in onze persoonlijke gesprekken: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Ook hier is elk traject uniek en afgestemd op jouw behoefte.

 

 

Wil je weten wat wij kunnen betekenen in jouw re-integratie tweede spoor traject?

Neem contact met ons op en krijg je motivatie inzicht.

 

Samen aan
de slag bij het vinden van een baan die bij je past!

Wendy Braukmann-Timmermans

loopbaancoach