Oprichtster Loopbaanadvies Venlo

Soms is de weg naar geluk geen rechte baan. Meer eentje van afslagen en hobbels. Daar weet ik alles van. Na een rechtenstudie en een start bij een gerenommeerd bedrijf kwam ik er al snel achter dat ik helemaal niet richting geluk reed. Ik was goed de weg kwijt en ben, met hulp, bij mezelf te rade gegaan wat ik nu echt wilde in mijn leven en carrière.

 

Het antwoord is duidelijk: loopbaanadvies. Ik heb me om laten scholen en ieder college en iedere stage bevestigde mijn keuze. Inmiddels ben ik al ruim 5 jaar als zelfstandig ondernemer aan de slag met Loopbaanadvies Venlo. Een hele goede keuze, die past bij mijn sterktes en bij de fase in mijn leven als moeder van een levendig gezin met drie jonge jongens.
Ik krijg er energie van als ik zie hoe mensen langzaam uit de knoop komen en weer een helder doel voor zichzelf voor ogen hebben.

 

Ik help je graag met opties, kritische vragen, een frisse blik op je eigen persoon en onderzochte technieken. Jij bent en blijft degene aan het stuur van jouw leven, maar soms is het gewoon fijn om even een ‘TomTom’ erbij te hebben.

 

Wendy Brauckmann

Loopbaancoach

Jij bent en

blijft degene aan het stuur.

t

m

in

 

 

Loopbaanadvies Venlo

077 851 82 40 / 06 188 488 00

info@loopbaanadviesvenlo.nl / loopbaanadviesvenlo.nl

Roermondsestraat 25 / 5912 AH Venlo

Privacy & Klachten

ONTWERP STUDIO LUIDSPREKER / FOTO'S BY MARGREET SCHOUREN PHOTOGRAPHY